Διείσδυση και στο τομέα της ηλεκτροκίνησης για τον Σ.Ε.ΗΛ.Χ.

electric car charger

Η ηλεκτροκίνηση έχει διεισδύσει για τα καλά πλέον στη καθημερινότητα των πολιτών. Η αλματώδης  εξέλιξη της, έχει διαδώσει ευρέως τη τεχνολογία αυτή, και σιγά σιγά τείνει να γίνει δεδομένο στη ζωή του μέσου καταναλωτή.

Η εταιρία μας αφουγκραζόμενη τις  νέες ανάγκες της αγοράς, προχώρησε στην επέκταση της γκάμας προϊόντων της και στο τομέα των σταθμών φόρτισης. Είναι πλέον σε θέση να σας προτείνει λύσεις που υπάρχουν για κάθε σας ανάγκη φόρτισης, και διαθέτει στον εκθεσιακό της χώρο δείγματα φορτιστών για μια αμεσότερη επαφή με το προϊόν!

Στο χώρο στάθμευσης της επιχείρησης υπάρχει επίσης ειδικά διαμορφωμένος χώρος για 2 θέσεις δωρεάν φόρτισης, όπου θα λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο. Σε περίπτωση που κάποιος δεν διαθέτει καλώδιο μπορεί να το βρει διαθέσιμο εντός του καταστήματος σε ώρες λειτουργίας του.

Ο φορτιστής είναι τριφασικός τις εταιρίας ABL γερμανικής κατασκευής, και έχει ικανότητα φόρτισης μέχρι 22Kw στη κάθε θέση.

Ο Σ.Ε.ΗΛ.Χ. διαχρονικά, προσπαθεί πάντα να εφαρμόζει πρακτικές και να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες και λύσεις, που μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Στο πνεύμα αυτό θεωρεί δεδομένο να προσφέρει δωρεάν τη φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προσθέτοντας ένα επιπλέον κίνητρο στο Χανιώτικο κοινό να πορευτεί οικολογικά με την αγορά ηλεκτρικού οχήματος.

Η συνεργασία προμήθειας ειδών φόρτισης, έρχεται να προστεθεί σε ένα συνεχώς διευρυμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς και προϊόντων έξυπνης διαχείρισης.