Επίσκεψη στην έκθεση “Light and Building”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του ΣΕΗΛΧ στη διεθνή έκθεση LIGHT AND BUILDING στη Φρανκφούρτη. Η έκθεση που είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη για το είδος της, πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια με συμμετοχή εταιρειών από τους κλάδους του ηλεκτρολογικού υλικού και του φωτισμού από όλο το κόσμο.

Η έκθεση επανήλθε για φέτος μετά από 4 χρόνια λόγω της πανδημίας Covid-19, με περισσότερες από 1500 συμμετοχές εκθετών και μεγάλο πλήθος επισκεπτών. Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία 26 Ελληνικών εταιρειών.

Η ομάδα μας αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες παρακολουθώντας τις επερχόμενες τάσεις της αγοράς, και συνομίλησε με αρκετούς δυνητικούς και υπάρχοντες προμηθευτές.

Στο φωτισμό παρουσιάστηκαν αρκετές νέες τεχνολογίες, εμπλουτισμένες κυρίως με  μινιμαλιστικά και χωνευτά στοιχεία. Ο compact φωτισμός led πρωταγωνίστησε στη πλειοψηφία των φωτιστικών, ενώ σχεδιαστικά κυριάρχησαν τα γραμμικά και καμπυλωτά σώματα.

Στο κομμάτι του ηλεκτρολογικού υλικού τη μερίδα του λέοντος πήραν οι φορτιστές αυτοκινήτων και τα έξυπνα συστήματα αυτοματισμών. Σημαντική παρουσία είχαν επίσης και τα ηλιακά φωτιστικά διαφόρων εφαρμογών.

Η εταιρία μας πιστή στις αρχές της, παρακολουθεί συνεχώς τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις έτσι ώστε να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στους πελάτες της.